Over Samran

Mijn naam is Samran, dat "vrolijk" betekent. In Juni 2013 heb ik mijn eigen traditionele Thaise massagesalon geopend in Hilversum. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Thai Traditional Medical Services Society in Thailand.

Daarbij heb ik jarenlange ervaring, net als alle Thaise masseuses in mijn salon, die ook in het bezit zijn van officiële massagediploma's. Bij ons kunt u terecht voor diverse behandelingen, waaronder de traditionele Thaise massage.

Zelf ben ik gespecialiseerd in de Thaise Kind Massage. Omdat kinderen van nature druk zijn en in deze moderne tijd een overvloed aan indrukken te verwerken krijgen, hebben zij vaak last van een slechte nachtrust, concentratieverlies en hoofdpijn. Een massage is dan een perfecte manier om deze klachten te verhelpen en een kind weer volledig tot rust te laten komen. In Thailand is dit een bekend onderdeel van de traditionele opvoeding.

Een andere specialiteit van mij is Tok Sen. Dit is een unieke Thaise massagetechniek, die al duizenden jaren wordt uitgeoefend om fysieke pijn te bestrijden en een innerlijke balans te bevorderen. Met een aparte houten hamer en wig klop ik in een speciaal ritme op de energiebanen. Deze trillingen dringen heel diep door in het lichaam en heffen zo energieblokkades op.

Samran Traditionele Thaise massage | KvK nr. 27246582 te Hilversum

Copyright © 2013. All Rights Reserved.